Знаменита у всьому світі італійська страва. Відварену пасту кладуть у розігріту сковороду, де обсмажуються кубики свинячих щік (гуанчіале) або бекону, і заливають яєчним соусом.
Знаменита у всьому світі італійська страва. Відварену пасту кладуть у розігріту сковороду, де обсмажуються кубики свинячих щік (гуанчіале) або бекону, і заливають яєчним соусом.
1. «a Rina» Etna Rosso, 2015, Girolamo Russo
2. «Santa Cristina» Lugana, Zenato
Часник роздавити пласкою стороною ножа й обсмажити на оливковій олії. Потім видалити часник (він більше не знадобиться), і в олії, що залишилася, обсмажити дрібно нарізаний бекон до приємного золотистого відтінку.
Відварити спагеті ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).
Готуємо яєчний соус. Яйця (рекомендуємо використовувати тільки жовток) збити вінчиком до однорідної маси, змішавши їх з тертим пармезаном і чорним перцем.
Спагеті перекласти у сковороду з обсмаженим беконом, полити яєчним соусом. Щоб яйця не звернулися, ретельно і швидко їх перемішати. Можна додати трішки води, у якій варилася паста, якщо соус здасться Вам густим.
Викласти пасту на гарячі тарілки. Посипати тертим пармезаном (за бажанням) і чорним меленим перцем за смаком. Відразу подавати до столу.
Всего комментариев: 0