Fusilli con tonno
Фузілі з тунцем, маслинами і каперсами

Багатий пряний смак цієї страви чудово доповнює прекрасне поєднання помідорів, солоних маслин, каперсів, ароматного базиліка.

Інгредієнти
Фузілі ТМ «Щедро»
400 г
Оливкова олія Extra Virgin
50 г
Помідори черрі
150 г (1 шт)
Маслини
150 г
Консервированный тунец
150 г
Сир моцарела, кубики
60 г
Каперси (у розсолі)
20 г
Базилік подрібнений
1 ст.л.
Лимонний сік
3 ст.л.
Зелень петрушки для прикрашання
1 гілочка
Сіль
за смаком
Перець мелений чорний
за смаком
Фузілі з тунцем, маслинами і каперсами, інгредієнти
Рекомендовані вина:

1. «Garganega Veronese Vigne Alte», Zeni, Veneto
2. «Cutizzi», Feudi di San Gregorio, Campania

Крок 1

Відварити фузілі ТМ «Щедро» у підсоленій воді (див. час приготування на упаковці). Злити воду, скропити пасту невеликою кількістю оливкової олії й охолодити, накривши поліетиленовою плівкою, і поставити в холодильник.

Фузілі з тунцем, маслинами і каперсами, приготування
Крок 2

Для приготування соусу розрізати помідори черрі на дві або чотири частини залежно від розміру. У чаші поєднати помідори, маслини, тунець, сир моцарела, каперси і базилік, додати масло, що залишилося, приправити сіллю та перцем. Змішати пасту з приготованим соусом, полити лимонним соком, залишити на 30 хвилин.

Фузілі з тунцем, маслинами і каперсами, приготування
Крок 3

Викласти пасту на тарілки. Прикрасити страву зеленню петрушки і подати на стіл.

Фузілі з тунцем, маслинами і каперсами
Смачного!