SPAGHETTI CON COZZE AL LIMONI DI SICILIA
СПАГЕТІ З МІДІЯМИ І СИЦИЛІЙСЬКИМИ ЛИМОНАМИ
Інгредієнти
Спагеті ТМ «Щедро»
400 г
Мідії
2 кг
Часник
2 зубчики
Лимон
1 шт
Оливкова олія Extra Virgin
200 мл
Чорний перець горошком
за смаком
Петрушка
за смаком
Сіль
за смаком
Рекомендовані вина:

Grillo 2014 MasseriadelFeudo

Крок 1

Підготовка морепродуктів. Попередньо потримайте мідії в холодній воді близько години, а потім ретельно промийте. На сковороду налийте трішки олії, додайте зубчик часнику і дрібно нарізану петрушку. Викладіть мідії в сковороду і готуйте на повільному вогні під кришкою, доки молюски повністю не відкриються. Для цього потрібно 5 хвилин. Отриманий під час приготування бульйон процідіть. Мідії вийміть із черепашок (декілька штук можна залишити для прикрашання страви).
Для приготування страви також можна використовувати заморожені чищені мідії. У такому випадку для процесу приготування знадобиться 6-7 хвилин

Крок 2

Візьміть чисту сковороду. Налийте в неї трішки оливкової олії, розігрійте й обсмажуйте нарізаний пластинами часник.

Крок 3

Як тільки часник стане золотистого кольору, додайте мідії і злегка обсмажте їх 2 хвилини.

Крок 4

Додайте перець горошком і натерту цедру лимона.

Крок 5

Відваріть спагеті ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).

Крок 6

Приготовані спагеті відправте в сковороду до мідій, добре перемішайте. Додайте дрібно нарізану петрушку.

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші РЕЦЕПТИ СПАГЕТІ ТА ЛІНГВІНІ: