Linguine con cipolle rosse e noci
Лінгвіні з червоною цибулею та волоськими горіхами

Головна відмінність лінгвіні від спагеті – це їх пласка поверхня. Завдяки цій особливості лінгвіні чудово утримують соуси та гармонійно поєднуються з овочами, горіхами, сиром!

Інгредієнти
Лінгвіні від ТМ «Щедро»
300 г
Червона цибуля
2 шт. (150 г)
Волоські горіхи
160 г
Сир Грана падано
50 г
Яйце
2 шт.

Вершкове масло
30 г
Цукор тростинний
2 ст. л.
Оливкова олія
за смаком
Бальзамічний оцет
за смаком
Чорний перець
за смаком

Крок 1

Цибулю нарізати «пір’ям». Волоські горіхи дрібно покришити ножем. У сотейнику розігріти вершкове масло, додати цибулю та обсмажити на середньому вогні.

Крок 2

Коли волога випарується, додати бальзамічний оцет, сіль та тростинний цукор. Помішуючи, довести цибулю до готовності та рівномірної карамелізації. На сковороді змішати її з волоськими горіхами та перекласти в окремий посуд.

Крок 3

Відварити лінгвіні в підсоленій воді до стану al dente (див. час приготування на упаковці) і злити воду.

Крок 4

В окремій мисочці для приготування яєчного соусу ретельно змішати яйця, тертий сир, перець та сіль.

Крок 5

Готові лінгвіні змішати з яєчним соусом в сотейнику, постійно помішуючи на слабкому вогні, довести до загустіння. Соус надасть страві потрібного кремового контрасту з хрусткими волоськими горіхами.

Крок 6

Подавати лінгвіні, прикрасивши карамелізованою цибулею з горіхами та посипавши зверху чорним меленим перцем. Смачного!

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші рецепти лінгвіні: