PENNE CON RAGU DI CERNIA CON FIOCCO DI BURRATA E FINOCCHIETTO
ПЕНЕ З МОРСЬКИМ ОКУНЕМ З ГОЛОВКОЮ СИРУ БУРАТА ТА КРОПОМ
Інгредієнти
Пене ТМ «Щедро»
400 г
Філе морського окуня
600 г
Пасата
1 л
Цибуля
1 шт
Сухе біле вино
20 мл
Стебло селери
1 шт
Морква
1 шт
Горох
200 г
Бурата
150 г
Оливкова олія Extra Virgin
3 ст. л.
Сіль і перець
за смаком
Кріп
за смаком
Рекомендовані вина:

Baglio del Cristo di Campobello C’D’C’ Біле 2018

Крок 1

Налийте оливкову олію в сковороду. Підсмажте на невеликому вогні дрібно нарізану селеру, моркву та половинку цибулі протягом 10 хвилин.

Крок 2

Розберіть на невеликі однакові шматочки філе риби, потім додайте їх на сковороду до овочів і дайте їм підрум’янитися. Смажте рибу близько 7 хвилин, перевертаючи шматочки. За необхідності додайте трішки гарячої води. Як тільки риба приготується, додайте пасату. Протушкуйте страву декілька хвилин на вогні.

Крок 3

Відваріть пене ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).

Крок 4

Приготовані пене додайте до рибного соусу й обережно перемішайте. Залиште на декілька хвилин прогрітися.

Крок 5

Приготуйте гороховий крем-соус. Для цього підсмажте горох на сковороді з невеликою кількістю олії і попередньо нарізаною половинкою цибулі. Додайте стакан води, посоліть і готуйте на повільному вогні. Як тільки горох приготується, подрібніть його міксером до кремоподібної консистенції. Для подачі викладіть пене с морським окунем на подушку із горохового крем-соусу, додайте шматочки бурати та прикрасьте кропом.

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші СВЯТКОВІ РЕЦЕПТИ: