ПАСТА З ТОМАТНИМ СОУСОМ

Паста з томатним соусом – це найбільш італійське поєднання, яке тільки можна собі уявити. Девіз цієї страви – «швидко, просто та дуже апетитно». Ця паста готується всього 15-20 хвилин, при цьому виходить надзвичайно смачною!

Інгредієнти
Паста (спагеті, лінгвіні)
320 г
Помідори свіжі
3-4 шт.
Томатна пассата
50 г
Часник
2-3 зубчики
Оливкова олія
20 мл
Базилік свіжий
3-4 шт.
Пеперончіно
за смаком
Цукор, сіль, спеції
за смаком
Крок 1

Відварити пасту відповідно до інструкції на упаковці до стану al dente.

Крок 2

Часник порізати на тоненькі слайси, обсмажити на пательні в оливковій олії; слідкувати, щоб не пересмажити. Додати помідори і пассату (якщо свіжих буде недостатньо), базилік, пеперончіно, а також сіль, цукор, спеції – за смаком. Тушкувати до готовності.
Додати пасту, перемішати та потримати під кришкою 2-3 хвилини.

Крок 3

З’єднати пасту з соусом, викласти на тарілки і насолоджуватись розкішним смаком цієї страви!

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші Кращі італійські рецепти: