РІГАТОНІ З БЕКОНОМ І СИРНИМ КРЕМОМ

Рігатоні – це різновид італійської пасти, яка ідеально поєднується з багатьма соусами, стравами з м’яса, овочів, риби, а також морепродуктами. Пропонуємо вам скуштувати рігатоні з беконом.

Інгредієнти
Паста рігатоні
400 г
Бекон (гванчале)
200 г
Сир Пекоріно
200 г
Сіль, перець
за смаком
Крок 1

Відварити пасту, не доварюючи 4 хвилини до визначеного часу, відповідно до інструкції на упаковці. Воду не виливати.

Крок 2

Нарізати бекон кубиками, обсмажити до прозорості жиру. Додати ополоник води, в якій варилась паста. Бекон не повинен бути надто хрустким.
Сир натерти в миску, додати ополоник підсоленої води, в якій варилась паста, перемішати до консистенції крему.
Пасту викласти на пательню до бекону, додати води, знизити температуру, тушкувати 2 хвилини.

Крок 3

Вилити в пасту сирний крем, перемішати.

Крок 4

Пасту з беконом викласти на тарілки, посипати пекоріно і перцем.

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші Кращі італійські рецепти: