СПАГЕТІ САН ДЖЕННАРО З АНЧОУСАМИ

Якщо роздумуєте, чим побалувати рідних на обід чи вечерю – то цей рецепт точно вам знадобиться. Лише декілька інгредієнтів, півгодини часу – і можна всім разом починати трапезу!

Інгредієнти
Спагеті
400 г
Філе крупних анчоусів
4 шт.
Черствий хліб
2 шматочки
Часник
1-2 зубчики
Оливкова олія
за смаком
Орегано, базилік, сіль
за смаком
Крок 1

Натерти шматочки хліба часником з усіх боків, потім подрібнити хліб в миску. На пательню з оливковою олією викласти часник і подрібнений хліб, обсмажити до золотистого кольору.

Крок 2

Відварити спагеті відповідно до інструкції на упаковці.

Крок 3

На іншу пательню налити оливкової олії, викласти анчоуси, додати орегано, трохи обсмажити. До анчоусів додати готові спагеті, влити трішки підсоленої води.

Крок 4

Викласти спагеті на тарілки, посипати обсмаженими крихтами.

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші Кращі італійські рецепти: