Spaghetti Fini Al Pesto Di Broccoli
Спагеті Фіні з соусом песто з броколі

Фіні – один із найтонших видів пасти. Завдяки мінімальному діаметру (1,35 мм) та шершавій поверхні вона відмінно вбирає соус, тому смак страви стає глибоким та виразним. І, звичайно, хочеться ще!

Інгредієнти
Спагеті Фіні від ТМ «Щедро»
180 г
Броколі
200 г
Фундук
50 г
Сир пармезан
30 г
Оливкова олія
70 мл
Сіль
за смаком
Панірувальні сухарі
за смаком
Свіжий імбир
за смаком
Крок 1

Спочатку потрібно приготувати соус песто. Броколі треба розділити на суцвіття та відварити у підсоленій воді (7-10 хвилин) і дати їм охолонути. Воду, в якій варилась броколі, не виливати – вона знадобиться для соусу.

Крок 2

У блендері змішати броколі, фундук, сир пармезан, оливкову олію, сіль. Збити цю масу до кремоподібного стану. За необхідності додати кілька столових ложок води, яка залишилась після приготування броколі.

Крок 3

Відварити спагеті Фіні в підсоленій воді до стану al dente (див. час приготування на упаковці).

Крок 4

На сковороді розігріти оливкову олію (2 ст. л.), додати сухарі й тертий імбир за смаком, підсмажити кілька хвилин. Готові спагеті змішати з соусом песто. Подавати пасту, приправлену сухарями з імбиром. Смачного!

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші РЕЦЕПТИ СПАГЕТІ ТА ЛІНГВІНІ: