Penne al pesto
ПЕНЕ АЛ ПЕСТО

Пене ал песто – класична і бездоганна з легким і свіжим смаком, духмяним ароматом страва. Соус песто, один з найпопулярніших в італійській кухні, зробить пене яскравими та смарагдовими.

Інгредієнти

Пене ТМ «Щедро»

400 г

Базилік свіжий

1 пучок

Кінза свіжа (можна замінити петрушкою або свіжим шпинатом)

1 пучок

Кедрові горіхи

150 г

Сир пармезан

150 г

Часник

1-2 зубчики

Оливкова олія Extra Virgin

150 мл

Сіль морська

за смаком

Перець мелений

за смаком

Пене ал песто, інгредієнти
Рекомендовані вина:

1. Negroamaro Primitivo, Puglia, Canti
2. «Cent’Are» Bianco, Carlo Pellegrino

Крок 1

У блендері подрібнити зелень, за необхідності можна додати 1-2 столових ложки кип’яченої води. Потім додати у блендер кедрові горіхи, сир пармезан, часник, оливкову олію, збити до однорідної маси.

Пене ал песто, приготування
Крок 2

Перелити у велику ємність.

Пене ал песто, приготування
Крок 3

Відварити пене ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).

Пене ал песто, приготування
Крок 4

Додати готові пене в соус, перемішати, посолити і поперчити за смаком.

Пене ал песто, приготування
Крок 5

Викласти пасту на гарячі тарілки.

Пене ал песто
Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші Рецепти пене: