Penne al pesto
ПЕНЕ АЛ ПЕСТО

Пене ал песто – класична і бездоганна з легким і свіжим смаком, духмяним ароматом страва. Соус песто, один з найпопулярніших в італійській кухні, зробить пене яскравими та смарагдовими.

Інгредієнти

Пене ТМ «Щедро»

400 г

Базилік свіжий

1 пучок

Кінза свіжа (можна замінити петрушкою або свіжим шпинатом)

1 пучок

Кедрові горіхи

150 г

Сир пармезан

150 г

Часник

1-2 зубчики

Оливкова олія Extra Virgin

150 мл

Сіль морська

за смаком

Перець мелений

за смаком

Рекомендовані вина:

1. Negroamaro Primitivo, Puglia, Canti
2. «Cent’Are» Bianco, Carlo Pellegrino

Крок 1

У блендері подрібнити зелень, за необхідності можна додати 1-2 столових ложки кип’яченої води. Потім додати у блендер кедрові горіхи, сир пармезан, часник, оливкову олію, збити до однорідної маси.

Крок 2

Перелити у велику ємність.

Крок 3

Відварити пене ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).

Крок 4

Додати готові пене в соус, перемішати, посолити і поперчити за смаком.

Крок 5

Викласти пасту на гарячі тарілки.

Смачного!