ТАЛЬЯТЕЛЛЕ ЕМІЛІЯ-РОМАНІЯ З ПАРМЕЗАНОМ

Головний скарб регіону Емілія-Романія в Італії – «король сирів» Пармезан. Його додають в різноманітні соуси для пасти, змішують з рікоттою в начинках для равіолей і, звичайно ж, ним щедро посипають тальятелле. Запрошуємо спробувати!

Інгредієнти
Паста Тальятелле
400 г
Вершкове масло
120 г
Сир Пармезан
210 г
Сіль, перець
за смаком
Крок 1

Пасту відварити в підсоленій воді до стану al dente (час приготування дивись на упаковці).

Крок 2

На глибоку таріль викласти шматочки масла. Потім витягнути тальятелле великою виделкою з каструлі і покласти на таріль. Посипати пасту пармезаном. Перемішувати двома великими ложками, піднімаючи пасту вгору-вниз – для соковитого і неповторного вершково-сирного смаку.

Крок 3

Тальятелле можна подавати і запрошувати до столу!
Смачного!

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші Кращі італійські рецепти: