ТАЙАРІН З ЯЛОВИЧИНОЮ І ОВОЧАМИ

Тайарін – паста родом з Ланге, гористого району області П’ємонт на півночі Італії. Він нагадує довгу, тонку, локшину, зазвичай не ширше за 2 мм. Тайарін має чудовий смак, який нікого не залишить байдужим!

Інгредієнти
Тайарін
500 г
Фарш з яловичини
500 г
Помідорна пассата
600 г
Морква
1 шт.
Стебло селери
1 шт.
Цибуля
1 шт.
Оливкова олія
20-30 мл
Червоне вино
100 мл
Сіль, чорний перець, цукор
за смаком
Крок 1

Овочі дрібно нарізати, обсмажити до золотистого кольору на оливковій олії.

Крок 2

До овочів додати фарш, обсмажити на середньому вогні. Влити приблизно 100 мл червоного вина, дати йому випаруватись. Додати пассату і трохи води. Додати 0,5 ч. л. цукру, щоб прибрати помідорну кислоту. Фарш посолити злегка, в кінці приготування додати ще солі. Тушкувати під кришкою 1-1,5 години на повільному вогні.

Крок 3

Відварити тайарін в підсоленій воді протягом 2-3 хвилин.

Крок 4

Тайарін з’єднати з соусом на пательні, додати трохи води від пасти, дати постояти 1 хвилину, щоб все добре перемішалось і не було зайвої рідини.

Крок 5

Подавати пасту з натертим пармезаном.

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші Кращі італійські рецепти: