Fusilli al salmone con salsa cremosa
Фузілі з лососем у вершковому соусі

Паста і смачний вершковий соус зі шматочками лосося – ідеальне поєднання продуктів. Гірчиця «Французька» від «Щедро» надає соусу особливого смаку. Страва ситна і дуже смачна. Приготувати його вдома не складно і займає не більше 20 хвилин.

Інгредієнти
Фузілі ТМ «Щедро»
400 г
Лосось холодного копчення
350 г
Сир пармезан
60 г
Вершки
200 мл

Перець мелений чорний
за смаком
Гірчиця «Французька» ТМ «Щедро»
20 мл
Сіль
за смаком

Рекомендовані вина:

1. Soave Classico, Suavia
2. Vigneto «Santa Teresa» Frascati Superiore, Fontana Candida

Крок 1

Філе лосося нарізати кубиками або слайсами. Натерти на тертці пармезан.

Крок 2

На сковороді розігріти вершки, додати пармезан, чорний перець і гірчицю. Коли сир розплавиться, додати у сковороду лосось і тримати на вогні 5 хвилин, періодично помішуючи.

Крок 3

Відварити фузілі ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).

Крок 4

Відварені фузілі додати у соус з лососем і добре перемішати.

Крок 5

Готову пасту викласти на гарячі тарілки. За бажанням прикрасити свіжою зеленню.

Смачного!