PASTA.SCHEDRO.UA
Правила приготування
Що робить пасту смачнішою
Все про пасту
РЕЦЕПТИ СПАГЕТІ
Спагеті з креветками у вершково-часниковому соусі
Спагеті аліо, оліо і пеперончино
Спагеті карбонара
Спагеті ал помодоро і базиліко
Спагеті болоньєзе
РЕЦЕПТИ ЛІНГВІНІ
Лінгвіні з грибами у вершковому соусі
Лінгвіні з червоною цибулею та волоськими горіхами
сицилійська квітка рецепти
Сицилійська квітка з овочами, креветками і шафраном
РЕЦЕПТИ ФУЗІЛІ
Салат фузілі з помідором і базиліком
Фузілі з лососем у вершковому соусі
Фузілі з тунцем, маслинами і каперсами
Салат фузілі з помідором і базиліком
Рецепти пене
Пене ал арабіата
Пене ала горілка
Пене ал песто
Пене ала норма
Святкові рецепти
Фузілі з креветками і фісташковим песто
Спагеті з мідіями і сицилійськими лимонами
Фузілі з овочевим кремом і фондю із сиру грана падано
Спагеті по-пантелерійськи
Пене з морським окунем з головкою сиру бурата та кропом
schedro.ua
ru
UA
En
It
ua
ru
UA
En
It
Рецепти пене
Penne all’arrabbiata
Пене ал арабіата
30 хв
medium
4 persons
Penne alla vodka
Пене ала горілка
20 хв
light
4 persons
Penne al pesto
ПЕНЕ АЛ ПЕСТО
20 хв
light
4 persons
Penne alla Norma
ПЕНЕ АЛА НОРМА
45 хв
medium
4 persons