Linguine аi funghi in una salsa cremosa
Лінгвіні з грибами у вершковому соусі

Лінгвіні – особливий вид довгої, тонкої та пласкої пасти. Завдяки саме цій пласкій поверхні лінгвіні відмінно утримують соуси та чудово поєднуються з твердим тертим сиром та грибами! Обов’язково спробуйте цей рецепт!

Інгредієнти
Лінгвіні від ТМ «Щедро»
320 г
Гриби
300 г
Вершки 20%
200 мл
Вода
200 мл
Часник
1 зубчик
Вершкове масло
30 г

Оливкова олія
2 ст. л.
Сир пармезан
50 г
Зелень петрушки
Тим’ян
1 гілочка
Сіль та перець
за смаком

Крок 1

У сотейнику розігріти вершкове масло та оливкову олію, обсмажити роздавлений часник і гілочку тим’яну протягом декількох хвилин, потім вийняти їх із сотейника.

Крок 2

Гриби нарізати слайсами та обсмажити на щойно приготованому духмяному маслі до приємного золотистого кольору.

Крок 3

Додати до грибів вершки. Посолити, поперчити, зменшити вогонь і тушкувати протягом 10 хвилин.

Крок 4

Відварити лінгвіні в підсоленій воді до стану al dente (див. час приготування на упаковці).

Крок 5

Перекласти готову пасту до сотейника з грибним соусом, добре перемішати та прогріти протягом 2-х хвилин. Перед тим, як подавати на стіл, посипати тертим сиром пармезан та подрібненою зеленню петрушки. Buon Appetito!

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші рецепти лінгвіні: