Фіні – один із найтонших видів пасти. Вони мають мінімальний діаметр – всього 1,35 мм, та унікальну шершаву поверхню, яка відмінно вбирає легкі соуси. Тому Фіні ідеальні для приготування простих та одночасно вишуканих страв!
Фіні – один із найтонших видів пасти. Вони мають мінімальний діаметр – всього 1,35 мм, та унікальну шершаву поверхню, яка відмінно вбирає легкі соуси. Тому Фіні ідеальні для приготування простих та одночасно вишуканих страв!
Нарізати білий черствий хліб, підсушити його в духовці – до стану сухарів, після цього розмолоти в блендері. Потім тоненько нарізати часник та перець чилі. На сковороді розігріти оливкову олію, підсмажити часник, сухарі та перець чилі.
На окремій сковороді підсмажити помідори чері.
Відварити спагеті Фіні в підсоленій воді до стану al dente (див. час приготування на упаковці).
Готові спагеті перекласти до сковороди з сухарями, чилі та часником. Перемішати, прогріти протягом 2-х хвилин і додати трави за смаком. Подавати пасту з обсмаженими помідорами чері, прикрашену листочками базиліка. Смачного!
Всего комментариев: 0