SPAGHETTI AGLIO, OLIO E PEPERONCINO
СПАГЕТІ АЛІО, ОЛІО І ПЕПЕРОНЧИНО
Спагеті аліо, оліо і пеперончино – часник, олія і перець – одна з найпростіших і найпопулярніших страв італійської кухні. Назва повністю відповідає вмісту страви. Гострота стручкового перцю, насичений смак оливкової олії і на довершення яскравий запах часнику, надають вишуканості цій скромній страві.
Інгредієнти
Спагеті Organic ТМ «Щедро»
400 г
Свіжий червоний гострий перець (наприклад, чилі)
1-2 шт.
або сухий перець у пластівцях
1 ложка
Оливкова олія Extra Virgin
70 мл
Рекомендовані вина:
1. Negroamaro Primitivo, Puglia, Canti
2. «Cent’Are» Bianco, Carlo Pellegrino
Крок 1
Очистити часник, бажано вирізати серцевину. Часник нарізати великими пластинами, червоний гострий перець очистити від насіння і дрібно нарізати – шматочки 2-4 мм. У сотейник налити оливкову олію і розігріти на маленькому вогні, потім додати часник, злегка обсмажити, помішуючи, додати червоний перець і залишити на вогні ще на 2 хвилини, аби часник і перецьвіддали свій аромат олії. Додати за смаком сіль і чорний мелений перець. Коли часник почне злегка золотитися, зніміть з вогню і за бажанням додайте свіжу дрібно нарізану петрушку (петрушка не повинна змінити колір).
Крок 2
Відварити спагеті Organic ТМ «Щедро» у підсоленій воді (див. час приготування на упаковці).
Крок 3
Відварені спагеті додати у сотейник з соусом і добре перемішати. Залишити на декілька хвилин прогрітися. Можна додати трішки води, у якій варилися спагеті, якщо соус здасться вам занадто густим.
Крок 4
Готову пасту викласти на гарячі тарілки. За бажанням можна прикрасити петрушкою.
Роздрукувати
Поділитися
Прокоментувати
Інші РЕЦЕПТИ СПАГЕТІ ТА ЛІНГВІНІ:
Всего комментариев: 0