Лінгвіні – особливий вид довгої, тонкої та пласкої пасти. Завдяки саме цій пласкій поверхні лінгвіні відмінно утримують соуси та чудово поєднуються з твердим тертим сиром та грибами! Обов’язково спробуйте цей рецепт!
Лінгвіні – особливий вид довгої, тонкої та пласкої пасти. Завдяки саме цій пласкій поверхні лінгвіні відмінно утримують соуси та чудово поєднуються з твердим тертим сиром та грибами! Обов’язково спробуйте цей рецепт!
У сотейнику розігріти вершкове масло та оливкову олію, обсмажити роздавлений часник і гілочку тим’яну протягом декількох хвилин, потім вийняти їх із сотейника.
Гриби нарізати слайсами та обсмажити на щойно приготованому духмяному маслі до приємного золотистого кольору.
Додати до грибів вершки. Посолити, поперчити, зменшити вогонь і тушкувати протягом 10 хвилин.
Відварити лінгвіні в підсоленій воді до стану al dente (див. час приготування на упаковці).
Перекласти готову пасту до сотейника з грибним соусом, добре перемішати та прогріти протягом 2-х хвилин. Перед тим, як подавати на стіл, посипати тертим сиром пармезан та подрібненою зеленню петрушки. Buon Appetito!
Всего комментариев: 0