Grillo 2014 MasseriadelFeudo
Підготовка морепродуктів. Попередньо потримайте мідії в холодній воді близько години, а потім ретельно промийте. На сковороду налийте трішки олії, додайте зубчик часнику і дрібно нарізану петрушку. Викладіть мідії в сковороду і готуйте на повільному вогні під кришкою, доки молюски повністю не відкриються. Для цього потрібно 5 хвилин. Отриманий під час приготування бульйон процідіть. Мідії вийміть із черепашок (декілька штук можна залишити для прикрашання страви).
Для приготування страви також можна використовувати заморожені чищені мідії. У такому випадку для процесу приготування знадобиться 6-7 хвилин
Візьміть чисту сковороду. Налийте в неї трішки оливкової олії, розігрійте й обсмажуйте нарізаний пластинами часник.
Як тільки часник стане золотистого кольору, додайте мідії і злегка обсмажте їх 2 хвилини.
Додайте перець горошком і натерту цедру лимона.
Відваріть спагеті ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).
Приготовані спагеті відправте в сковороду до мідій, добре перемішайте. Додайте дрібно нарізану петрушку.
Всего комментариев: 0