SPAGHETTI ALLA PANTESCA
СПАГЕТІ ПО-ПАНТЕЛЕРІЙСЬКИ
Інгредієнти
Спагеті ТМ «Щедро»
400 г
Помідори чері
600 г
Оливки зелені
80 г
Каперси
2 ст.л.
Червона цибуля
3 шт
Оливкова олія Extra Virgin
100 мл (4 ст.л.)
Базилік
10 г
Сіль
за смаком
Рекомендовані вина:

Charme Біле 2018 Firriato

Крок 1

Помийте помідори та розділіть їх на чотири частини. Покладіть на сковороду каперси та підсмажте їх на оливковій олії. Додайте червону цибулю та оливки. Обсмажте все протягом 3 хвилин, а потім додайте помідори.

Крок 2

Готуйте овочі ще протягом 7 хвилин. Коли соус приготується, дайте йому 5 хвилин настоятися перед тим, як поєднати з пастою.

Крок 3

Відваріть спагеті ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).

Крок 4

Злийте воду, викладіть спагеті у сковороду з приготованим раніше соусом і перемішайте.

Крок 5

Подавайте пасту, прикрасивши її каперсами, помідорами чері і базиліком.

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші РЕЦЕПТИ СПАГЕТІ ТА ЛІНГВІНІ: