СПАГЕТІ ПО-ПАНТЕЛЕРІЙСЬКИ
Charme Біле 2018 Firriato
Помийте помідори та розділіть їх на чотири частини. Покладіть на сковороду каперси та підсмажте їх на оливковій олії. Додайте червону цибулю та оливки. Обсмажте все протягом 3 хвилин, а потім додайте помідори.
Готуйте овочі ще протягом 7 хвилин. Коли соус приготується, дайте йому 5 хвилин настоятися перед тим, як поєднати з пастою.
Відваріть спагеті ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).
Злийте воду, викладіть спагеті у сковороду з приготованим раніше соусом і перемішайте.
Подавайте пасту, прикрасивши її каперсами, помідорами чері і базиліком.
Всего комментариев: 0