Fiore siciliano con verdure, gamberi e zafferano
Сицилійська квітка з овочами, креветками і шафраном

Паста «Сицилійська квітка» після приготування нагадує вишукані пелюстки! Вона ідеально поєднується як з густими, так і з легкими соусами, які роблять страву дивовижно смачною!

Інгредієнти
Паста “Сицилійська квітка” ТМ «Щедро»
320 г
Свіжі креветки
12 шт.
Шафран
1 щіпка
Часник
1 зубчик
Помідори чері
12 шт.
Оливкова олія
30 мл
Кабачок
1 шт.
Сіль
за смаком
Цукор
за смаком
Крок 1

Для того, щоб приготувати бульйон, потрібно почистити креветки, їх панцири та голови опустити в киплячу воду, а м’ясо – відкласти окремо. Додати щіпку шафрану і довести до готовності (приблизно 10 хвилин).

Крок 2

Кабачок почистити від шкіри (якщо вона тверда) і нарізати слайсами (4-5 мм). Помідори розрізати навпіл. У сотейнику, на розігрітій оливковій олії, обсмажити креветки з часником.

Крок 3

Дістати креветки, обсмажити кабачки та чері. Влити трохи бульйону, додати сіль та цукор за смаком.

Крок 4

Відварити пасту «Сицилійська квітка» в підсоленій воді (див. час приготування на упаковці).

Крок 5

Додати готову пасту в сотейник з овочами та креветками, перемішати і прогріти 1-2 хвилини.

Крок 6

Перед подачею перекласти пасту в глибоку тарілку, додати бульйон (100 мл), що залишився. Зверху викласти креветки. Готово! Buon Appetito!

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші Без рубрики: