Паста «Сицилійська квітка» після приготування нагадує вишукані пелюстки! Вона ідеально поєднується як з густими, так і з легкими соусами, які роблять страву дивовижно смачною!
Паста «Сицилійська квітка» після приготування нагадує вишукані пелюстки! Вона ідеально поєднується як з густими, так і з легкими соусами, які роблять страву дивовижно смачною!
Для того, щоб приготувати бульйон, потрібно почистити креветки, їх панцири та голови опустити в киплячу воду, а м’ясо – відкласти окремо. Додати щіпку шафрану і довести до готовності (приблизно 10 хвилин).
Кабачок почистити від шкіри (якщо вона тверда) і нарізати слайсами (4-5 мм). Помідори розрізати навпіл. У сотейнику, на розігрітій оливковій олії, обсмажити креветки з часником.
Дістати креветки, обсмажити кабачки та чері. Влити трохи бульйону, додати сіль та цукор за смаком.
Відварити пасту «Сицилійська квітка» в підсоленій воді (див. час приготування на упаковці).
Додати готову пасту в сотейник з овочами та креветками, перемішати і прогріти 1-2 хвилини.
Перед подачею перекласти пасту в глибоку тарілку, додати бульйон (100 мл), що залишився. Зверху викласти креветки. Готово! Buon Appetito!
Всего комментариев: 0