Пене ал песто – класична і бездоганна з легким і свіжим смаком, духмяним ароматом страва. Соус песто, один з найпопулярніших в італійській кухні, зробить пене яскравими та смарагдовими.
Пене ал песто – класична і бездоганна з легким і свіжим смаком, духмяним ароматом страва. Соус песто, один з найпопулярніших в італійській кухні, зробить пене яскравими та смарагдовими.
Пене ТМ «Щедро»
400 г
Базилік свіжий
1 пучок
Кінза свіжа (можна замінити петрушкою або свіжим шпинатом)
1 пучок
Кедрові горіхи
150 г
Сир пармезан
150 г
Часник
1-2 зубчики
Оливкова олія Extra Virgin
150 мл
Сіль морська
за смаком
Перець мелений
за смаком
1. Negroamaro Primitivo, Puglia, Canti
2. «Cent’Are» Bianco, Carlo Pellegrino
У блендері подрібнити зелень, за необхідності можна додати 1-2 столових ложки кип’яченої води. Потім додати у блендер кедрові горіхи, сир пармезан, часник, оливкову олію, збити до однорідної маси.
Перелити у велику ємність.
Відварити пене ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).
Додати готові пене в соус, перемішати, посолити і поперчити за смаком.
Викласти пасту на гарячі тарілки.
Всего комментариев: 0