Головна відмінність лінгвіні від спагеті – це їх пласка поверхня. Завдяки цій особливості лінгвіні чудово утримують соуси та гармонійно поєднуються з овочами, горіхами, сиром!
Головна відмінність лінгвіні від спагеті – це їх пласка поверхня. Завдяки цій особливості лінгвіні чудово утримують соуси та гармонійно поєднуються з овочами, горіхами, сиром!
Цибулю нарізати «пір’ям». Волоські горіхи дрібно покришити ножем. У сотейнику розігріти вершкове масло, додати цибулю та обсмажити на середньому вогні.
Коли волога випарується, додати бальзамічний оцет, сіль та тростинний цукор. Помішуючи, довести цибулю до готовності та рівномірної карамелізації. На сковороді змішати її з волоськими горіхами та перекласти в окремий посуд.
Відварити лінгвіні в підсоленій воді до стану al dente (див. час приготування на упаковці) і злити воду.
В окремій мисочці для приготування яєчного соусу ретельно змішати яйця, тертий сир, перець та сіль.
Готові лінгвіні змішати з яєчним соусом в сотейнику, постійно помішуючи на слабкому вогні, довести до загустіння. Соус надасть страві потрібного кремового контрасту з хрусткими волоськими горіхами.
Подавати лінгвіні, прикрасивши карамелізованою цибулею з горіхами та посипавши зверху чорним меленим перцем. Смачного!
Всего комментариев: 0