Паста і смачний вершковий соус зі шматочками лосося – ідеальне поєднання продуктів. Гірчиця «Французька» від «Щедро» надає соусу особливого смаку. Страва ситна і дуже смачна. Приготувати його вдома не складно і займає не більше 20 хвилин.
Паста і смачний вершковий соус зі шматочками лосося – ідеальне поєднання продуктів. Гірчиця «Французька» від «Щедро» надає соусу особливого смаку. Страва ситна і дуже смачна. Приготувати його вдома не складно і займає не більше 20 хвилин.
1. Soave Classico, Suavia
2. Vigneto «Santa Teresa» Frascati Superiore, Fontana Candida
Філе лосося нарізати кубиками або слайсами. Натерти на тертці пармезан.
На сковороді розігріти вершки, додати пармезан, чорний перець і гірчицю. Коли сир розплавиться, додати у сковороду лосось і тримати на вогні 5 хвилин, періодично помішуючи.
Відварити фузілі ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).
Відварені фузілі додати у соус з лососем і добре перемішати.
Готову пасту викласти на гарячі тарілки. За бажанням прикрасити свіжою зеленню.
Всего комментариев: 0