Спагеті ал помодоро і базиліко – класична страва італійської кухні. Оригінальне поєднання томатів і базиліка надає цій пасті неповторний смак і аромат.
Спагеті ал помодоро і базиліко – класична страва італійської кухні. Оригінальне поєднання томатів і базиліка надає цій пасті неповторний смак і аромат.
1. «Albente», Feudi di San Gregorio, Campania
2. «Etna Bianco», 2016, Planeta, Sicilia
У сковороді розігріти оливкову олію, додати порізану цибулю і злегка обсмажити, помішуючи. Додати подрібнений часник.
Свіжі помідори необхідно очистити від шкірки і нарізати шматочками. Викласти помідори у сковороду. Тушкувати на помірному вогні протягом 15 хвилин, щоб помідори розм’якли і дали сік. Додати сіль і перець за смаком. У готовий соус додати дрібно нарізаний свіжий базилік.
Відварити спагеті ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).
Додати пасту в соус, перемішати і залишити на 2 хвилини, аби соус увібрався. Викласти пасту на гарячі тарілки. За бажанням посипати тертим пармезаном.
Всего комментариев: 0