Фіні – один із найтонших видів пасти. Завдяки мінімальному діаметру (1,35 мм) та шершавій поверхні вона відмінно вбирає соус, тому смак страви стає глибоким та виразним. І, звичайно, хочеться ще!
Фіні – один із найтонших видів пасти. Завдяки мінімальному діаметру (1,35 мм) та шершавій поверхні вона відмінно вбирає соус, тому смак страви стає глибоким та виразним. І, звичайно, хочеться ще!
Спочатку потрібно приготувати соус песто. Броколі треба розділити на суцвіття та відварити у підсоленій воді (7-10 хвилин) і дати їм охолонути. Воду, в якій варилась броколі, не виливати – вона знадобиться для соусу.
У блендері змішати броколі, фундук, сир пармезан, оливкову олію, сіль. Збити цю масу до кремоподібного стану. За необхідності додати кілька столових ложок води, яка залишилась після приготування броколі.
Відварити спагеті Фіні в підсоленій воді до стану al dente (див. час приготування на упаковці).
На сковороді розігріти оливкову олію (2 ст. л.), додати сухарі й тертий імбир за смаком, підсмажити кілька хвилин. Готові спагеті змішати з соусом песто. Подавати пасту, приправлену сухарями з імбиром. Смачного!
Всего комментариев: 0