Багатий пряний смак цієї страви чудово доповнює прекрасне поєднання помідорів, солоних маслин, каперсів, ароматного базиліка.
Багатий пряний смак цієї страви чудово доповнює прекрасне поєднання помідорів, солоних маслин, каперсів, ароматного базиліка.
1. «Garganega Veronese Vigne Alte», Zeni, Veneto
2. «Cutizzi», Feudi di San Gregorio, Campania
Відварити фузілі ТМ «Щедро» у підсоленій воді (див. час приготування на упаковці). Злити воду, скропити пасту невеликою кількістю оливкової олії й охолодити, накривши поліетиленовою плівкою, і поставити в холодильник.
Для приготування соусу розрізати помідори черрі на дві або чотири частини залежно від розміру. У чаші поєднати помідори, маслини, тунець, сир моцарела, каперси і базилік, додати масло, що залишилося, приправити сіллю та перцем. Змішати пасту з приготованим соусом, полити лимонним соком, залишити на 30 хвилин.
Викласти пасту на тарілки. Прикрасити страву зеленню петрушки і подати на стіл.
Всего комментариев: 0