ФУЗІЛІ З ОВОЧЕВИМ КРЕМОМ І ФОНДЮ ІЗ СИРУ ГРАНА ПАДАНО
ігристе біле Nera 2018
Поріжте овочі на дрібні кубики і тушкуйте їх на сковороді з трьома столовими ложками олії на середньому вогні.
Відваріть фузілі ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).
Коли фузілі майже приготуються, перекладіть їх на сковороду для завершення приготування і перемішайте з овочами.
Для фондю розігрійте 250 мл вершків і додайте 150 г тертого сиру Грана Падано, поперчіть за смаком і починайте помішувати, доки не отримаєте фондю. Потім додайте його в сковороду з пастою та овочами. Приправте гострим перцем.
Подавайте пасту, прикрасивши її перцем чилі.
Всего комментариев: 0