FUSILLI CON CREMA DI VERDURE E FONDUTA DI GRANA
ФУЗІЛІ З ОВОЧЕВИМ КРЕМОМ І ФОНДЮ ІЗ СИРУ ГРАНА ПАДАНО
Інгредієнти
Фузілі ТМ «Щедро»
400 г
Морква
2 шт
Баклажан
1 шт
Цукіні
1 шт
Жовтий гарбуз
1 шт
Болгарський перець
2 шт
Біла цибуля
1 шт
Стебло селери
1 шт
Сир Грана Падано
200 г
Вершки
250 мл
Мускатний горіх
за смаком (за бажанням)
Кукурудзяна мука або крохмаль
1 ч. л. (за бажанням)
Оливкова олія Extra Virgin
3 ст. л. (75 мл)
Перець чилі
за смаком
Чорний перець
за смаком
Сіль
за смаком
Рекомендовані вина:

ігристе біле Nera 2018

Крок 1

Поріжте овочі на дрібні кубики і тушкуйте їх на сковороді з трьома столовими ложками олії на середньому вогні.

Крок 2

Відваріть фузілі ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).

Крок 3

Коли фузілі майже приготуються, перекладіть їх на сковороду для завершення приготування і перемішайте з овочами.

Крок 4

Для фондю розігрійте 250 мл вершків і додайте 150 г тертого сиру Грана Падано, поперчіть за смаком і починайте помішувати, доки не отримаєте фондю. Потім додайте його в сковороду з пастою та овочами. Приправте гострим перцем.

Крок 5

Подавайте пасту, прикрасивши її перцем чилі.

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші ФУЗІЛІ: