FUSILLI CON GAMBERI E PESTO DI PISTACCHI
ФУЗІЛІ З КРЕВЕТКАМИ І ФІСТАШКОВИМ ПЕСТО
Інгредієнти
Фузілі ТМ «Щедро»
400 г
Червоні креветки
400 г
Фісташки очищені
80 г
Листя базиліку
10 шт
Часник
2 зубчики
Підсмажений хліб для прикрашання
4 скибочки
Оливкова олія Extra Virgin
10 ст. л. (250 мл)
Сіль і перець
за смаком
Рекомендовані вина:

“Sur sur” Grillo DOC

Крок 1

Для приготування песто поєднайте фісташки, 10 столових ложок олії та листочки базиліку. Подрібніть все для отримання однорідного крему. За бажанням, для прикрашання страви підсушіть скибочки хліба та наріжте їх кубиками.

Крок 2

Очистьте креветки (попередньо помийте їх та висушіть), а потім поріжте їх на дрібні шматочки. Обсмажте в олії з часником на сковороді з антипригарним покриттям протягом хвилини. Потім додайте фісташковий песто.

Крок 3

Відваріть фузілі ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).

Крок 4

Коли фузілі майже приготуються, злийте воду і продовжуйте їх готування на сковороді, перемішавши всі інгредієнти.

Крок 5

Подавайте, прикрасивши підсмаженими хлібними кубиками (за бажанням).

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші ФУЗІЛІ: