“Sur sur” Grillo DOC
Для приготування песто поєднайте фісташки, 10 столових ложок олії та листочки базиліку. Подрібніть все для отримання однорідного крему. За бажанням, для прикрашання страви підсушіть скибочки хліба та наріжте їх кубиками.
Очистьте креветки (попередньо помийте їх та висушіть), а потім поріжте їх на дрібні шматочки. Обсмажте в олії з часником на сковороді з антипригарним покриттям протягом хвилини. Потім додайте фісташковий песто.
Відваріть фузілі ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).
Коли фузілі майже приготуються, злийте воду і продовжуйте їх готування на сковороді, перемішавши всі інгредієнти.
Подавайте, прикрасивши підсмаженими хлібними кубиками (за бажанням).
Всего комментариев: 0