Baglio del Cristo di Campobello C’D’C’ Біле 2018
Налийте оливкову олію в сковороду. Підсмажте на невеликому вогні дрібно нарізану селеру, моркву та половинку цибулі протягом 10 хвилин.
Розберіть на невеликі однакові шматочки філе риби, потім додайте їх на сковороду до овочів і дайте їм підрум’янитися. Смажте рибу близько 7 хвилин, перевертаючи шматочки. За необхідності додайте трішки гарячої води. Як тільки риба приготується, додайте пасату. Протушкуйте страву декілька хвилин на вогні.
Відваріть пене ТМ «Щедро» у підсоленій воді al dente (див. час приготування на упаковці).
Приготовані пене додайте до рибного соусу й обережно перемішайте. Залиште на декілька хвилин прогрітися.
Приготуйте гороховий крем-соус. Для цього підсмажте горох на сковороді з невеликою кількістю олії і попередньо нарізаною половинкою цибулі. Додайте стакан води, посоліть і готуйте на повільному вогні. Як тільки горох приготується, подрібніть його міксером до кремоподібної консистенції. Для подачі викладіть пене с морським окунем на подушку із горохового крем-соусу, додайте шматочки бурати та прикрасьте кропом.
Роздрукувати Поділитися Прокоментувати
Інші Рецепти пене:
Всего комментариев: 0