Пропонуємо вам спробувати страву, яку давно і з задоволенням готують на півдні Італії. Її неперевершений смак вам точно запам’ятається! Пропонуємо класичний варіант рецепту.
Пропонуємо вам спробувати страву, яку давно і з задоволенням готують на півдні Італії. Її неперевершений смак вам точно запам’ятається! Пропонуємо класичний варіант рецепту.
Спагеті відварити в трохи підсоленій воді до стану al dente (див. час приготування на упаковці).
Розігріти оливкову олію на пательні, додати рідину їжаків , трохи зелені і пеперончино, додати розчавлений в шкурці часник.
Як тільки суміш розігріється, влити вино і додати трохи м’якоті їжака, перемішати. Викласти спагеті на пательню, довести до готовності (3-5 хвилин) і зняти з вогню.
Спагеті добре перемішати. Викладаючи на тарілки, посипати мілко порізаним розмарином, додати трохи оливкової олії. Готово! Можна подавати.
Всего комментариев: 0