СПАГЕТІ З МОРСЬКИМИ ЇЖАКАМИ У БІЛОМУ ВИНІ

Пропонуємо вам спробувати страву, яку давно і з задоволенням готують на півдні Італії. Її неперевершений смак вам точно запам’ятається! Пропонуємо класичний варіант рецепту.

Інгредієнти
Спагеті
240 г
Консервоване м’ясо морського їжака
100 г
Вино біле Fridzante
100 мл
Часник
2 зубчики
Пеперончино
2 шт
Розмарин
20 г
Сіль
за смаком
Крок 1

Спагеті відварити в трохи підсоленій воді до стану al dente (див. час приготування на упаковці).

Крок 2

Розігріти оливкову олію на пательні, додати рідину їжаків , трохи зелені і пеперончино, додати розчавлений в шкурці часник.

Крок 3

Як тільки суміш розігріється, влити вино і додати трохи м’якоті їжака, перемішати. Викласти спагеті на пательню, довести до готовності (3-5 хвилин) і зняти з вогню.

Крок 4

Спагеті добре перемішати. Викладаючи на тарілки, посипати мілко порізаним розмарином, додати трохи оливкової олії. Готово! Можна подавати.

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші Кращі італійські рецепти: