ПАККЕРІ З МІДІЯМИ І КВАСОЛЕЮ
Ингредиенты
Паста паккері
320 г
Мідії
1000 г
Квасоля борлотті
300 г
Квасоля каннелліні
300 г
Цибуля шалот
2 шт
Овочевий бульон
100 г
Часник
1 зубчик
Сіль, перець, петрушка
за смаком
Шаг 1

На пательню налити трохи оливкової олії, покласти «ніжки» петрушки і зубчик часнику. Коли олія нагріється, висипати мідії. Накрити кришкою і чекати, коли розкриються.

Шаг 2

На другу пательню налити трохи олії, додати дрібно нарізану цибулю шалот. Злегка обсмажити, додати квасолю,овочевий бульйон, покласти суху пасту. Бульйон повинен бути не дуже солоним, додавати його слід поступово. Довести пасту до стану al dente.

Шаг 3

Дістати мідії з раковин, відфільтрувати рідину і частину її додати в пательню з пастою. При цьому можна залишити декілька раковин з готовими мідіями для фінального декору. Перевіряти весь час ступінь солоності, щоб не пересолити.
Коли паста буде практично готова, додати почищені мідії, накрити кришкою і довести до готовності. Готову пасту посипати нарізаною петрушкою.

Шаг 4

Викласти страву на тарілки, додати трохи чорного перцю, петрушки і оливкової олії. Можна насолоджуватися.

Приятного аппетита!

Распечатать       Поделиться       Прокомментировать

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Другие best-italian-recipes-pasta-2: