Паста з томатним соусом – це найбільш італійське поєднання, яке тільки можна собі уявити. Девіз цієї страви – «швидко, просто та дуже апетитно». Ця паста готується всього 15-20 хвилин, при цьому виходить надзвичайно смачною!
Паста з томатним соусом – це найбільш італійське поєднання, яке тільки можна собі уявити. Девіз цієї страви – «швидко, просто та дуже апетитно». Ця паста готується всього 15-20 хвилин, при цьому виходить надзвичайно смачною!
Відварити пасту відповідно до інструкції на упаковці до стану al dente.
Часник порізати на тоненькі слайси, обсмажити на пательні в оливковій олії; слідкувати, щоб не пересмажити. Додати помідори і пассату (якщо свіжих буде недостатньо), базилік, пеперончіно, а також сіль, цукор, спеції – за смаком. Тушкувати до готовності.
Додати пасту, перемішати та потримати під кришкою 2-3 хвилини.
З’єднати пасту з соусом, викласти на тарілки і насолоджуватись розкішним смаком цієї страви!
Всего комментариев: 0