ПАСТА ПАККЕРІ АЛЛА НАПОЛЕТАНА

Ситна та корисна страва, яка дозволить швидко та смачно нагодувати всю родину або раптових гостей. Перевірено італійцями!

Інгредієнти
Паста паккері
400 г
Помідори пілаті
800 г
Морква
70 г
Цибуля
150 г
Селера
80 г
Оливкова олія
2 ст. ложки
Сало
60 г
Пепперончіно
за смаком
Пармезан
за смаком
Базилік свіжий і сушений
за смаком
Крок 1

Дрібно нарізати селеру, моркву, цибулю, сало, пепперончіно. Все добре перемішати, обсмажити на оливковій олії на середньому вогні.

Крок 2

Додати помідори, злегка посолити, додати сушений базилік за смаком. Протушкувати 15 хвилин, поки соус не загусне, при необхідності додати сіль.

Крок 3

Відварити паккері, воду не виливати.

Крок 4

Поєднати паккері з соусом і 1-2 хвилини протушкувати, додавши свіжий базилік. Якщо соус дуже густий – додати трохи води, в якій варилася паста.

Крок 5

Готову страву на тарілці посипати пармезаном.

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші Кращі італійські рецепти: