Паккері — паста у вигляді коротких і великих трубок з прямим зрізом родом з регіону Кампанія і області, розташованої навкруги Неаполя. Ця паста часто подається з начинкою, але не менш смачна і без неї.
Паккері — паста у вигляді коротких і великих трубок з прямим зрізом родом з регіону Кампанія і області, розташованої навкруги Неаполя. Ця паста часто подається з начинкою, але не менш смачна і без неї.
На пательню налити трохи оливкової олії, покласти «ніжки» петрушки і зубчик часнику. Коли олія нагріється, висипати мідії. Накрити кришкою і чекати, коли розкриються.
На другу пательню налити трохи олії, додати дрібно нарізану цибулю шалот. Злегка обсмажити, додати квасолю,овочевий бульйон, покласти суху пасту. Бульйон повинен бути не дуже солоним, додавати його слід поступово. Довести пасту до стану al dente.
Дістати мідії з раковин, відфільтрувати рідину і частину її додати в пательню з пастою. При цьому можна залишити декілька раковин з готовими мідіями для фінального декору. Перевіряти весь час ступінь солоності, щоб не пересолити.
Коли паста буде практично готова, додати почищені мідії, накрити кришкою і довести до готовності. Готову пасту посипати нарізаною петрушкою.
Викласти страву на тарілки, додати трохи чорного перцю, петрушки і оливкової олії. Можна насолоджуватися.
Всего комментариев: 0