БУКАТІНІ З БЕКОНОМ

Букатіні – паста, дуже популярна в регіоні Лаціо, і особливо – в Римі. Букатіні виготовляють з твердих сортів пшениці. В італійській кухні їх подають з різними соусами, м’ясом, овочами, сиром, яйцями, рибою. Букатіні з беконом – надзвичайно смачно!

Інгредієнти
Букатіні
320 г
Помідори пелаті без шкірки або пассата
400 г
Бекон (гванчале)
150 г
Пекоріно
75 г
Біле вино
50 мл
Перець пеперончино свіжий
1 шт
Оливкова олія
за смаком
Сіль, перець
за смаком
Крок 1

Відварити пасту до стану al dente (див. час приготування на упаковці).

Крок 2

Нарізати бекон кубиками, викласти на пательню з оливковою олією, додати перець (цілий, нечищений), смажити все разом 7-8 хвилин. Коли жир стане прозорим, додати білого вина. Підвищувати температуру і обсмажувати, доки бекон не стане більш хрустким. Зняти пательню з вогню, бекон перекласти на тарілку.
На пательню замість бекону викласти пассату або помідори пелаті (їх варто розчавити виделкою). Тушкувати 10 хвилин. Соус злегка посолити, прибрати перець, покласти до соусу бекон.

Крок 3

До соусу додати відварену пасту, тушкувати її разом з соусом. Якщо необхідно, додати воду, в якій варилась паста.

Крок 4

Викласти на тарілку, посипати пекоріно.

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші Без рубрики: