Головний скарб регіону Емілія-Романія в Італії – «король сирів» Пармезан. Його додають в різноманітні соуси для пасти, змішують з рікоттою в начинках для равіолей і, звичайно ж, ним щедро посипають тальятелле. Запрошуємо спробувати!
Головний скарб регіону Емілія-Романія в Італії – «король сирів» Пармезан. Його додають в різноманітні соуси для пасти, змішують з рікоттою в начинках для равіолей і, звичайно ж, ним щедро посипають тальятелле. Запрошуємо спробувати!
Пасту відварити в підсоленій воді до стану al dente (час приготування дивись на упаковці).
На глибоку таріль викласти шматочки масла. Потім витягнути тальятелле великою виделкою з каструлі і покласти на таріль. Посипати пасту пармезаном. Перемішувати двома великими ложками, піднімаючи пасту вгору-вниз – для соковитого і неповторного вершково-сирного смаку.
Тальятелле можна подавати і запрошувати до столу!
Смачного!
Всего комментариев: 0