Простота і вишуканість цієї страви не залишать байдужими нікого. І особливо тих, хто не уявляє свого життя без пасти та її віртуозних поєднань.
Простота і вишуканість цієї страви не залишать байдужими нікого. І особливо тих, хто не уявляє свого життя без пасти та її віртуозних поєднань.
Поставити підсолену воду для спагеті на вогонь, опустити туди нарізану смужками цедру. Спагеті відварити до стану al Dente. Воду не виливати.
На пательню з оливковою олією покласти зубчик часнику, обсмажити на слабкому вогні, додати креветки, дрібку солі. Обсмажувати 1-2 хвилини, влити лимончелло.
На другу пательню вичавити сік одного лимона, натерти трохи чорного перцю, влити небагато води від пасти, нагріти. Потім додати спагеті, довести до готовності на пательні.
До спагеті додати креветки з їх підливкою з першої пательні, перемішати, посипати свіжою м’ятою і натертою цедрою другого лимона.
Викласти на тарілки, посипати чорним перцем.
Всего комментариев: 0