СПАГЕТІ З БОТТАРГОЮ

Боттарга – це пресована сушена ікра сірої кефалі або синього тунця. Боттарга відома практично у всіх кухнях Середземномор’я, але в Італії її особливо люблять і віртуозно поєднують з пастою.

Інгредієнти
Спагеті товсті
320 г
Боттарга
25 г
Оливкова олія
60 мл
Сухарі панірувальні
40 г
Цибуля шалот
35 г
Лимон
1 шт.
Сіль, трави
за смаком
Крок 1

Зрізати лимонну цедру, нарізати її тонкими смужками.
На пательню налити трохи оливкової олії і обсмажити панірувальні сухарі (їх можна замінити мигдальною крихтою).
На іншій пательні в оливковій олії обсмажити дрібно нарізану цибулю шалот, додати цедру, ще трохи обсмажити все разом і додати трохи води від пасти. Тушкувати 10 хвилин.

Крок 2

Відварити спагеті до середини готовності.

Крок 3

Спагетті перекласти на пательню з соусом. Довести до готовності, підливаючи воду за необхідності. В готову пасту натерти боттаргу, покласти сухарі, перемішати.

Крок 4

Розкласти на тарілки. Можна посипати травами за смаком.

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші Кращі італійські рецепти: