Рігатоні – це різновид італійської пасти, яка ідеально поєднується з багатьма соусами, стравами з м’яса, овочів, риби, а також морепродуктами. Пропонуємо вам скуштувати рігатоні з беконом.
Рігатоні – це різновид італійської пасти, яка ідеально поєднується з багатьма соусами, стравами з м’яса, овочів, риби, а також морепродуктами. Пропонуємо вам скуштувати рігатоні з беконом.
Відварити пасту, не доварюючи 4 хвилини до визначеного часу, відповідно до інструкції на упаковці. Воду не виливати.
Нарізати бекон кубиками, обсмажити до прозорості жиру. Додати ополоник води, в якій варилась паста. Бекон не повинен бути надто хрустким.
Сир натерти в миску, додати ополовник підсоленої води, в якій варилась паста, перемішати до консистенції крему.
Пасту викласти на пательню до бекону, додати води, знизити температуру, тушкувати 2 хвилини.
Вилити в пасту сирний крем, перемішати.
Пасту з беконом викласти на тарілки, посипати пекоріно і перцем.
Всего комментариев: 0