PASTA.SCHEDRO.UA
Правила приготування
Що робить пасту смачнішою
Все про пасту
РЕЦЕПТИ СПАГЕТІ ТА ЛІНГВІНІ
Спагеті з креветками у вершково-часниковому соусі
Спагеті аліо, оліо і пеперончино
Спагеті карбонара
Спагеті ал помодоро і базиліко
Спагеті болоньєзе
Лінгвіні з грибами у вершковому соусі
Лінгвіні з червоною цибулею та волоськими горіхами
Спагеті з мідіями і сицилійськими лимонами
Спагеті по-пантелерійськи
РЕЦЕПТИ ФУЗІЛІ
Салат фузілі з помідором і базиліком
Фузілі з лососем у вершковому соусі
Фузілі з тунцем, маслинами і каперсами
Салат фузілі з помідором і базиліком
Фузілі з креветками і фісташковим песто
Фузілі з овочевим кремом і фондю із сиру грана падано
Рецепти пене
Пене ал арабіата
Пене ала горілка
Пене ал песто
Пене ала норма
Пене з морським окунем з головкою сиру бурата та кропом
Кращі італійські рецепти
ПАСТА БІГОЛІ З САРДИНАМИ І АНЧОУСАМИ (РЕГІОН ВЕНЕТО)
ПАПАРДЕЛЕ З КАЧКОЮ ПО-ТОСКАНСЬКИ
ПАСТА АЛЛА НОРМА ПО-СИЦИЛІЙСЬКИ
РІГАТОНІ З БЕКОНОМ І СИРНИМ КРЕМОМ
ПАСТА З САРДИНАМИ ПО-СИЦІЛІЙСЬКИ
ТАЛЬЯТЕЛЛЕ ЕМІЛІЯ-РОМАНІЯ З ПАРМЕЗАНОМ
ПАСТА ПАККЕРІ АЛЛА НАПОЛЕТАНА
СПАГЕТІ З БОТТАРГОЮ
СПАГЕТІ САН ДЖЕННАРО З АНЧОУСАМИ
ПАСТА З ТОМАТНИМ СОУСОМ
СПАГЕТІ З ЛИМОНОМ І КРЕВЕТКАМИ
ЛАЦІО КАРБОНАРА
ПАСТА ПІЧІ В СОУСІ КАЧО-Е-ПЕПЕ
СПАГЕТІ З МОРСЬКИМИ ЇЖАКАМИ У БІЛОМУ ВИНІ
ПАСТА ПЕРА ІНТЕГРАЛЕ
ТАЙАРІН З ЯЛОВИЧИНОЮ І ОВОЧАМИ
БУКАТІНІ З БЕКОНОМ
ПАККЕРІ З МІДІЯМИ І КВАСОЛЕЮ
schedro.ua
Ua
//
En
Рецепти пене
PENNE CON RAGU DI CERNIA CON FIOCCO DI BURRATA E FINOCCHIETTO
ПЕНЕ З МОРСЬКИМ ОКУНЕМ З ГОЛОВКОЮ СИРУ БУРАТА ТА КРОПОМ
40 хв
medium
4 persons
Penne all’arrabbiata
Пене ал арабіата
30 хв
medium
4 persons
Penne alla vodka
Пене ала горілка
20 хв
light
4 persons
Penne al pesto
ПЕНЕ АЛ ПЕСТО
20 хв
light
4 persons
Penne alla Norma
ПЕНЕ АЛА НОРМА
45 хв
medium
4 persons