Паста «щедро» – справжня італійська паста

Паста «щедро» – справжня італійська паста

Паста «Щедро» виробляється тільки в Італії за ексклюзивною технологією із твердих сортів пшениці (дурум) і чистої води. Для цього використовується унікальна технологія виробництва, яка здатна інтегрувати стадії змішування та сушіння. Вся пшениця для пасти «Щедро» вирощується на італійській землі і дозріває під ласкавим сонцем. Омита щедрими дощами, вона вбирає в себе всю силу чистого італійського повітря.

Партнером «Щедро» виступає італійська компанія Valdigrano, один з найбільших виробників на світовому ринку макаронних виробів з 60-річною сімейною історією виробництва. Ексклюзивно для ТМ «Щедро» Valdigrano виробляє 4 види високоякісної італійської пасти: спагеті Organic, спагеті, пене та фузілі.

Спагеті

Спагеті – символ італійської кухні та один з найвідоміших видів пасти. До складу пасти входить мука з твердих сортів пшениці (дурум) і вода. Ця пшениця унікальна, оскільки вона містить багато білків (12%), завдяки чому паста зберігає свою текстуру під час варіння. Спагеті чудово поєднуються з будь-яким соусом.

Паста «Щедро» має унікальну матову поверхню, яка дозволяє максимально утримувати соус.

У лінійці спагеті «Щедро» представлені також перші в Україні органічні спагеті. Їх якість підтверджено європейською органічною сертифікацією «Євролист».

Пене

Пене – одна з найвідоміших форм пасти і з італійської перекладається як «ручка». Трубочка з діагонально зрізаними краями, за формою нагадує наконечник старовинних чорнильних ручок. Пене створені для страв із м’яса, овочів та сиру. До них найкраще підійдуть соуси на основі оливкової олії та вершків.

Паста пене «Щедро» має унікальну матову поверхню, яка дозволяє максимально утримувати соус. До того ж великий вміст білків – 12% у складі пасти гарантує, що виріб прекрасно зберігає форму у процесі приготування.

Для зручності використання та надійного зберігання на полиці упаковка має стійке денце і фіксатор – для повторного закривання.

Фузілі

Назва пасти фузілі походить від італійського «fuso», що у перекладі означає «веретено». Фузілі краще поєднуються з насиченими густими соусами на основі м’яса, але прекрасно підходять і для салатів.

Паста фузілі «Щедро» має унікальну матову поверхню, яка дозволяє максимально утримувати соус. До того ж високий вміст білків – 12% у складі пасти гарантує, що виріб прекрасно зберігає форму у процесі варіння.

Для зручності використання та надійного зберігання на полиці упаковка має стійке денце та фіксатор – для повторного закривання.