ПАСТА ПЕРА ІНТЕГРАЛЕ

Паста Пера Інтеграле виготовляється із 100% цільного зерна та є природним джерелом харчових волокон. Має м’який смак з легкими злаковими нотками та текстуру al dente. Ідеально підходить для приготування традиційної італійської пасти з різними інгредієнтами та соусами. Дуже ситна, смачна страва!

Інгредієнти
Паста Пера Інтеграле
400 г
Сир з дірочками (казера)
80 г
Вершкове масло
40 г
Сир Грана падано
20 г
Картопля
2 шт.
Савойська капуста
1 шт.
Часник
2 зубчики
Сіль
25 г.
Чорний перець
за смаком
Крок 1

Нарізати картоплю великими шматками. З капусти прибрати зовнішнє листя і качан, нарізати великими шматками її більш ніжну частину. З сиру зрізати скоринку, настругати тонкими смужками (він повинен бути кімнатної температури).
Закип’ятити 2,5 л води, додати 25 г солі, 2 картоплини і варити 2 хвилини. Потім додати капусту, і, як тільки вона стане м’якою – акуратно, частинами (щоб не злипалась), засипати пасту. Варити 5-6 хвилин, помішуючи вміст каструлі ручкою дерев’яної ложки.

Крок 2

На пательню покласти розчавлений часник в шкірці та вершкове масло. Розтопити вершкове масло та залишити в теплому місці.

Крок 3

На глибоку пательню, трішки підігріту, шумовкою викласти вміст каструлі – частинами. Води бути не повинно (почекати, щоб стекла). На кожну частину пасти відразу ж додавати нарізаний сир. Потім поставити пательню на маленький вогонь, щоб підігрілась (3-5 хвилин). Закінчити останнім шаром сиру, посипати додатково натертим сиром Грана падано або Пармезаном, накрити кришкою від пательні або рушником.
Коли сир під кришкою розплавиться, зняти кришку і залити пасту розтопленим маслом, прибравши часник.

Крок 4

Перемішати пасту двома великими ложками, як салат, з обох боків. Викласти на тарілки, посипати чорним перцем. Готово!

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші Кращі італійські рецепти: