Папарделе з качкою – традиційна італійська страва, яка користується великою популярністю в Тоскані. Благородне поєднання всіх інгредієнтів не залишить байдужими навіть найдосвідченіших гурманів!
Папарделе з качкою – традиційна італійська страва, яка користується великою популярністю в Тоскані. Благородне поєднання всіх інгредієнтів не залишить байдужими навіть найдосвідченіших гурманів!
На дно глибокої пательні налити трохи оливкової олії, покласти зубчик часнику в шкурці, лавровий лист, ялівець. Як тільки олія добре прогріється, викласти на пательню нарізане великими кусками м’ясо качки шкіркою донизу, потім обсмажити з іншого боку і накрити кришкою. Обсмажити качку до золотистого кольору і перекласти м’ясо на тарілку. Дати йому трохи охолонути, потім дрібно порізати.
На іншій пательні в оливковій олії обсмажуємо дрібно нарізані овочі. Потім додаємо качине м’ясо. Обсмажуємо, вливаємо червоне вино, кладемо чебрець і чорний перець. Тушкуємо близько 30 хвилин на слабкому вогні. При необхідності додаємо воду. Вливаємо томатну пассату і ще 40 хвилин тушкуємо під кришкою.
Відварити папарделе.
З’єднати пасту з приготованим соусом з качки і овочів, посипати петрушкою або пармезаном. Можна насолоджуватись!
Всего комментариев: 0