ПАПАРДЕЛЕ З КАЧКОЮ ПО-ТОСКАНСЬКИ

Папарделе з качкою – традиційна італійська страва, яка користується великою популярністю в Тоскані. Благородне поєднання всіх інгредієнтів не залишить байдужими навіть найдосвідченіших гурманів!

Інгредієнти
Папарделе
400 г
Качина грудка
1000 г
Пассата
750 мл
Червоне вино
100 мл
Морква
1 шт
Цибуля
1 шт
Стебло селери
1 шт
Оливкова олія
2 ст. ложки
Лист лавровий
2 шт
Часник
1 зубчик
Ялівець
3-4 кульки
Пармезан
20 гр
Сіль, чорний перець, чебрець, петрушка
за смаком
Крок 1

На дно глибокої пательні налити трохи оливкової олії, покласти зубчик часнику в шкурці, лавровий лист, ялівець. Як тільки олія добре прогріється, викласти на пательню нарізане великими кусками м’ясо качки шкіркою донизу, потім обсмажити з іншого боку і накрити кришкою. Обсмажити качку до золотистого кольору і перекласти м’ясо на тарілку. Дати йому трохи охолонути, потім дрібно порізати.

Крок 2

На іншій пательні в оливковій олії обсмажуємо дрібно нарізані овочі. Потім додаємо качине м’ясо. Обсмажуємо, вливаємо червоне вино, кладемо чебрець і чорний перець. Тушкуємо близько 30 хвилин на слабкому вогні. При необхідності додаємо воду. Вливаємо томатну пассату і ще 40 хвилин тушкуємо під кришкою.

Крок 3

Відварити папарделе.

Крок 4

З’єднати пасту з приготованим соусом з качки і овочів, посипати петрушкою або пармезаном. Можна насолоджуватись!

Смачного!

Роздрукувати       Поділитися       Прокоментувати

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Інші Кращі італійські рецепти: