Тайарін – паста родом з Ланге, гористого району області П’ємонт на півночі Італії. Він нагадує довгу, тонку, локшину, зазвичай не ширше за 2 мм. Тайарін має чудовий смак, який нікого не залишить байдужим!
Тайарін – паста родом з Ланге, гористого району області П’ємонт на півночі Італії. Він нагадує довгу, тонку, локшину, зазвичай не ширше за 2 мм. Тайарін має чудовий смак, який нікого не залишить байдужим!
Овочі дрібно нарізати, обсмажити до золотистого кольору на оливковій олії.
До овочів додати фарш, обсмажити на середньому вогні. Влити приблизно 100 мл червоного вина, дати йому випаруватись. Додати пассату і трохи води. Додати 0,5 ч. л. цукру, щоб прибрати помідорну кислоту. Фарш посолити злегка, в кінці приготування додати ще солі. Тушкувати під кришкою 1-1,5 години на повільному вогні.
Відварити тайарін в підсоленій воді протягом 2-3 хвилин.
Тайарін з’єднати з соусом на пательні, додати трохи води від пасти, дати постояти 1 хвилину, щоб все добре перемішалось і не було зайвої рідини.
Подавати пасту з натертим пармезаном.
Всего комментариев: 0