Fusilli al salmone con salsa cremosa
Creamy salmon Fusilli

Pasta and delicious creamy salmon sauce is a perfect ingredients combination. French mustard by Schedro makes the taste of the sauce special. The dish is rich and delicious. It is a home-cooked dish that won`t take more than 20 minutes.

Ingredients
Fusilli SchedroTM
400 g
Cold-smoked salmon
350 g
Parmesan cheese
60 g
Cream
200 ml

Ground black pepper
to taste
French mustard SchedroTM
20 ml
Salt
to taste

Фузілі з лососем у вершковому соусі, інгредієнти
Best paired with:

1. Soave Classico, Suavia
2. Vigneto «Santa Teresa» Frascati Superiore, Fontana Candida

Step 1

Dice or slice salmon fillet. Grate the parmesan.

Фузілі з лососем у вершковому соусі, приготування
Step 2

Heat the cream in a pan, then add parmesan, black pepper and mustard. Once the cheese melted, add salmon and fry for 5 minutes, stirring from time to time.

Фузілі з лососем у вершковому соусі, приготування
Step 3

Cook fusilli SchedroTM in salted water al dente (cooking time is specified on the package).

Фузілі з лососем у вершковому соусі, приготування
Step 4

Add boiled fusilli to the salmon sauce and mix well.

Фузілі з лососем у вершковому соусі, приготування
Step 5

Best served on a hot plate. Decorate with fresh greens if desired.

Фузілі з лососем у вершковому соусі
Bon appetit!

Print       Share       Comment

Всего комментариев: 0

Оставить комментарий

Ваш email не будет опубликован.

Вы можете использовать следующие HTML тэги: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Other FUSILLI RECIPES: