Паста «Щедро» виробляється в Сицилії за ексклюзивною технологією із твердих сортів пшениці (дурум) і чистої води. У виробництві використовуються унікальні технології, які здатні інтегрувати стадії змішування та сушіння, а також вакуумний обробіток тіста. І найважливіше – це висока якість муки, що виготовлена виключно з італійських сортів твердої пшениці з високим вмістом протеїнів.
Вирощена в самому серці Сицилії під ласкавим сонцем, омита щедрими дощами, пшениця увібрала в себе всю силу чистого італійського повітря. Партнером «Щедро» виступає компанія Valle del Grano, один із кращих італійських виробників пасти із твердих сортів пшениці із 70-річною сімейною історією виробництва і традицій. Ексклюзивно для ТМ «Щедро» Valle del Grano виробляє 4 види високоякісної італійської пасти: спагеті Organic, спагеті, пене та фузілі.
Спагеті Фіні

Спагеті Фіні – один із найтонших видів пасти. Вони мають унікальну шершаву поверхню, яка чудово вбирає легкі соуси і відкриває простір для гастрономічних експериментів! В свою чергу, мінімальний діаметр пасти – всього 1,35 мм (!) – дозволяє повною мірою відчути насичений, витончений смак страви.

Фіні від «Щедро» виробляються в Сицилії, екологічно чистому регіоні з давніми традиціями виробництва пасти, із 100% твердих сортів пшениці. Ця пшениця унікальна, оскільки вона містить багато білків – 12%. Завдяки цій особливості паста зберігає свою текстуру під час варіння і підкорює своїм неперевершеним смаком.
Лінгвіні

Лінгвіні – особливий вид довгої та тонкої пасти. Від класичних спагеті вона відрізняється більш пласкою формою.Завдяки цій пласкій поверхні лінгвіні не лише відмінно утримують соуси, але й чудово смакують, наприклад, з тертим твердим сиром.
Можна створити справжнє маленьке свято вдома, якщо подати до столу лігвіні з ніжним вершковим соусом з грибами!

Зверніть увагу – лінгвіні від «Щедро» виготовлені в Сицилії, векологічно чистому регіоні з давніми секретами виробництва пасти. Ця паста –із 100% твердих сортів італійської пшениці з високим вмістом білків – 12 % (!). Ця унікальна перевага дозволяє пасті зберігати свою текстуру під час варіння, створюючи особливий, вишуканий смак страви.
Сицилійська квітка

Коли на Сицилії квітнуть лілії – це дуже ніжне видовище. Саме воно надихнуло «Щедро» на створення елегантної пасти «Сицилійська квітка». Адже після приготування вона нагадує вишукані пелюстки тендітної квітки! Зверніть увагу – така форма пасти є унікальною для України, її пропонує лише «Щедро».

«Сицилійська квітка» виробляється в Сицилії, із 100% твердих сортів італійської пшениці. Великий вміст білків (12%) забезпечує збереження форми пасти під час приготування.
Ця паста ідеально поєднується з густими соусами, які щільно заповнюють кожну пелюстку, створюючи неповторний смак.Саме тому «Сицилійська квітка» завжди перетворює домашню страву на ресторанний шедевр, підкорюючи найвимогливіших гурманів та естетів!
Спагеті

Спагеті – символ італійської кухні та один з найвідоміших видів пасти. До складу пасти входить мука з твердих сортів пшениці (дурум) і вода. Ця пшениця унікальна, оскільки вона містить багато білків (12%), завдяки чому паста зберігає свою текстуру під час варіння. Спагеті чудово поєднуються з будь-яким соусом.

Паста «Щедро» має унікальну матову поверхню, яка дозволяє максимально утримувати соус.
У лінійці спагеті «Щедро» представлені також перші в Україні органічні спагеті. Їх якість підтверджено європейською органічною сертифікацією «Євролист».
Пене

Пене – одна з найвідоміших форм пасти і з італійської перекладається як «ручка». Трубочка з діагонально зрізаними краями, за формою нагадує наконечник старовинних чорнильних ручок. Пене створені для страв із м’яса, овочів та сиру. До них найкраще підійдуть соуси на основі оливкової олії та вершків.

Паста пене «Щедро» має унікальну матову поверхню, яка дозволяє максимально утримувати соус. До того ж великий вміст білків – 12% у складі пасти гарантує, що виріб прекрасно зберігає форму у процесі приготування.
Для зручності використання та надійного зберігання на полиці упаковка має стійке денце і фіксатор – для повторного закривання.
Фузілі

Назва пасти фузілі походить від італійського «fuso», що у перекладі означає «веретено». Фузілі краще поєднуються з насиченими густими соусами на основі м’яса, але прекрасно підходять і для салатів.

Паста фузілі «Щедро» має унікальну матову поверхню, яка дозволяє максимально утримувати соус. До того ж високий вміст білків – 12% у складі пасти гарантує, що виріб прекрасно зберігає форму у процесі варіння.
Для зручності використання та надійного зберігання на полиці упаковка має стійке денце та фіксатор – для повторного закривання.